Adelia Fibers - käsinvärjättyjä unelmia

Adelia Fibers on yhden naisen yritys, jonka kotipaikka löytyy Savon sydämestä Kuopiosta. Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat laadukkaat käsinvärjätyt langat ja kehruukuidut sekä neulomiseen ja kehräämiseen liittyvät käsityötarvikkeet.

Adelia Fibers syntyi intohimosta neulomiseen ja rakkaudesta käsinvärjättyihin lankoihin. Verkkokaupan taustalla olen minä, Anni-Maarit. Olen harrastanut neulomista enemmän ja vähemmän säännöllisesti koko ikäni. Muutama vuosi sitten löysin käsinvärjätyt langat, ja neulominen vei ihan täysin mennessään ja siitä tuli päivittäinen harrastus. Käsinvärjättyjen lankojen uniikit sävyt, kauniit väriyhdistelmät ja laadukkaat lankapohjat koukuttivat, ja niiden avulla tunsin pystyväni neulomaan omannäköisiäni neuleita. Vähitellen päädyin kokeilemaan lankojen värjäämistä itse ja se tuntui heti omalta jutulta. Värjääminen on ihanan luovaa tekemistä, ja värjätessä on hauskaa miettiä erilaisia väriyhdistelmiä ja sitä, miltä eri tekniikoilla värjätty lanka näyttää valmiina neuleena. Adelia Fibersin kautta haluan tarjota muille neulojille uniikkeja käsinvärjättyjä lankoja ja hyvää mieltä kauniiden väriyhdistelmien ja laadukkaiden lankapohjien myötä.

Neulomisen innoittamana olen tutustunut myös muihin käsityötekniikoihin. Pari vuotta sitten pääsin opettelemaan kehräämistä, ja se koukutti ihan välittömästi. Kehruumaailmaan tutustuessani huomasin, että käsinvärjättyjä kuituja on Suomessa vähän saatavilla, ja tämä oli yksi syy yritykseni perustamisen taustalla. Haluan tarjota laadukkaita kehruukuituja käsinkehrääjille, ja tuoda markkinoille erilaisia kuituja, jotta niitä olisi paremmin saatavilla ja myös uudet kehrääjät pääsisivät helpommin kokeilemaan kehräämistä. Itse arvostan sitä, että kehruukuitu on heti valmis kehrättäväksi, eikä vaadi esikäsittelyä. Tämän vuoksi Adelia Fibersin valikoimista löytyy pääasiassa karstattua ja kammattua villaa, kuten käsinvärjättyjä kampatopseja, joiden avulla pääsee heti kehräämään ja ihastelemaan värien leikkiä säikeessä.

Käsinvärjättyjen lankojen ja kehruukuitujen lisäksi Adelia Fibersin valikoimista löydät neulomiseen ja kehräämiseen liittyviä käsityötarvikkeita.

Ihania hetkiä käsitöiden parissa,

♥ Anni-Maarit

Adelia Fibersin värjäri ja yrittäjä

Hymyilevä nainen seisoo metsässä kädessään monta värikästä lankavyyhtiä.
Shopping Cart